Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

Autostalling Eindhoven Airport

Heeft u voor uw zakenreis of vakantie gekozen voor vertrek en aankomst op Eindhoven Airport? Dan bent u wellicht nog op zoek naar een goede en betrouwbare autostalling. Kies dan voor SchippersStop. Ons bedrijf is dichtbij Eindhoven Airport gevestigd en wij bieden een zeer goede stalling voor uw auto. En bij terugkomst zorgen wij er bovendien voor dat uw auto schoongewassen voor u klaar staat.

Hoe werkt onze autostalling?

Als u aankomt bij SchippersStop checkt u allereerst uw auto in. Dit houdt in dat wij alle relevante gegevens noteren, maar tegelijk maken wij rondom opnames van uw auto. Dit wordt allemaal veilig opgeslagen op onze server. Vervolgens brengt onze eigen shuttlebus u en uw medereizigers snel naar het vliegveld waar u direct voor de ingang wordt afgezet. Kortom, gemak voor u en uw reis kan direct goed beginnen.

Wij stallen uw auto op onze bewaakte en afgeschermde parkeerterrein en op de dag van terugkomst zorgen we dat de auto nog even door de wasstraat gaat. Wanneer u landt op Eindhoven Airport belt u gewoon even met onze shuttleservice en wij halen u snel weer op. Bij SchippersStop staat uw auto al voor u klaar en u rijdt comfortabel terug naar huis.

Extra services

Naast de standaard wasbeurt kunnen wij overigens nog diverse extra’s voor uw auto regelen. Zo kunnen we een aircobeurt  uitvoeren, uw auto niet alleen van buiten, maar ook van binnen schoonmaken etc. Tijdens het reserveren kunt u selecteren welke extra services u wilt gebruiken.